Hvem er Adam Sund

IMG_5057 copy.jpg

Inden du sender en mail eller giver et kald, så vil jeg lige fortælle lidt om hvem jeg er som fotograf og professionel.
Jeg har fra Ruc en bachelor i henholdsvis Visuel Kommunikation og Socialpsykologi. Min tredje (og formentlig sidste) bachelor er fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole hvor sammen med 17 andre blev de første færdiguddannede fotografer fra linjen Fotografisk Kommunikation. 
Mit daglige virke byder på løsning af fotoopgaver såsom erhversbilleder, portrætfotografi, reklamefoto og de ting, der bevæger sig derimellem.
Jeg arbejder også med video, hvor jeg tilbyder færdige løsninger med optagelser, klipning, grading og levering af materiale klar til brug.
Sideløbende underviser jeg i både foto, video og Photoshop, sidstnævnte på DMJX.
 

Jeg er ikke nødvendigvis stor fan af italesatte arbejdsfilosofier, men efter at have fotograferet tusindvis af mennesker, er det blevet klart for mig ikke handler om at fotografere personer hvor de er, men hvor de gerne vil være. Det inspirerer mig til at flytte portrætfotografiet væk fra dokumentation, og hen til noget andet, og mere.

 

Kontakt

Name *
Name

Skal du have løst en opgave, så kan du altid kontakte mig uforpligtende, enten på mail mail@adamsund.dk, tlf 24 24 85 03 eller i kontaktformularen her.

 

 

 

 

 

 

Jeg har studie på Nørrebro, København, hvor udlejning også foregår.